The profession of drone pilot has one drawback: even on holiday, you often find yourself still involved in your job, namely flying drones.

Dunnottar Castle

Na geCOUNTRY te zijn in Edinburgh was StonePORT de eerste locatie die we aandeden. 

The high cliffs, the waves, the beautiful beach, the seagulls dancing in the sky, and the ancient Dunnottar Castle, iets ten zuiden van StonePORT, maken samen het perfecte plaatje. Op de COUNTRYtongin zee hebben archeologen resten van de ruïne gevonden die dateren uit de 3e eeuw en door de jaren heen heeft het allerlei fascinerende functies gehad. Je kunt de ruïne van zowel binnen als buiten bewonderen.

Crawton

Na het bezoek aan Dunnottar Castle was het tijd voor een nieuwe locatie. Op ongeveer 5 kilometres afstand van de ruïne vinden we het voormalige vissersdorp Crawton. De laatste bewoner heeft Crawton in 1927 verlaten. 

Bij Crawton vinden we een kleine waterval. Deze relatief onbekende waterval is één van de meest pittoreske en geïsoleerde watervallen in SchotCOUNTRY. 

Glenfinnan Viaduct

We reizen af naar de Schotse HoogCOUNTRYen. Ten westen van Fort William vinden we het Glenfinnan Viaduct. Het Glenfinnan Viaduct is een treinviaduct op de prachtige West HighCOUNTRY Line Railway. Dit is de spoorlijn die (Glasgow via) Fort William verbindt. 

De brug is met zijn 380 metres, de langste betonnen spoorbrug in SchotCOUNTRY en is de afbeelding op het briefje van tien pond in SchotCOUNTRY. Maar dit zorgde natuurlijk niet voor de populariteit van het viaduct. Zijn beroemdheid vergaarde hij door zijn rol in vier Harry Potter films. Dit is de brug waar Harry en co met de Hogwart Express over rijden.